Тваё свята

Лелеешь, калі мне дрэнна.
Весялішь, калі мне сумна.
Маўчыш, калі я правініўся.
Крычыш, каб цёпла адеўся.

Плачыш, я цябе сцішваю.
Цешышся, я таксама рады.
Бяжыж, я за табой  бягу.
Ідзеш, трымаешь побач за руку.

Маці, сёння тваё свята!
Ты наша прыгажуня,
Менш цябе руціннай работы,
Больш хвалей дзяцінскай заботы.

Хоць бацька трошкі цябе дастае,
Ты на яго моцна ня зліся,
Так ён выражае сваё каханне,
Вельмі хвалюецца, перажавае.

Маці, сёння тваё свята!
Ты даеш нам ўнутры цяпло,
Ты наш маленькі аганёк,
І заўсёды з намі непадалёк.

Будзь заўсёды шчаслівай!
Будзь заўсёды жаданнай!
Будзь заўсёды справядлівай!
Будзь заўсёды каханай!


Рецензии