Блукають тихо сни...

 
  Блукають тихо сни у чарах ночі,
  І знов не сплю, спустошена не сплю,
  Думки вирують, і у стелю очі... 
  І туга обіймає вже зорю.   
  Мені сказали - ти хворієш...
  Хворієш, а мені болить.
  Я знаю, ти у це не віриш,
  Послухай... Серце стугонить,
  Не покидає біль й на мить,
  Послухай, як мені болить... 


Рецензии