Менi сказали...

   
                Ж.А.
   
    Мені сказали, ти хворієш.
    Хворієш, а мені болить.
    Я знаю, ти у це не віриш,
    Послухай,- серце стугонить,
    Не покидає біль й на мить. 
    Послухай... Мені болить...


Рецензии