***

Моє ім’я давно забуте,
спустошене в твоїх думках.
Навіки стерте і закуте
у ледь розплетених вузлах.

І лиш у промені надії
колись його ти віднайдеш,
достанеш з нього усі мрії,
розтопчеш, знищиш, розіб’єш.


Рецензии