З днем Захисника

Я вітаю  тебе  Україно!
З  днем великим  захисника!
Я вітаю  солдата й дружину,
І  маленьких  дітей   на руках,
Я  вітаю  тебе Україно!
Не  подолана  ти у віках!
Вороги   будуть  інше  бажати,
І товктися   по нашій землі,
Ми  ж  бандурою  будем долати,
Ні на крок  не відступимось  ні!
Ми  ніколи  не скоримось кволі,
Наша  доля  геть  інше  життя,
Береже  Україну Покрова,
І будує  їй  світле  буття!
14.10.2015


Рецензии