Калейдоскоп...

Калейдоскоп яскравих кольорів
Осінній день нам для душі дарує!
В прекрасну мить - не вистачає слів..
Сама природа дивосвіт малює!

У храмі кленів й золотих беріз,
Молилось сонце - світле й не гарЯче...
Що навіть дощ не втримався від сліз!..
Але, повір! то він від щастя плаче!..


Рецензии