Донбас на украинском
Все димить, все горить, все до болi знайомо
Тут не має повiтря, лише дим, лише газ
Лише рiки бруднi це ДОНБАС
Вечiр змiнює день i на вулицях нiч
Ти зустрiнешся з нею вiч на вiч
А тепер ховайся друже, як що ти не знаєш нас,
Бо ми дуже радушнi .АТАС
Супер-маркети, бутiки, економiка грошi
Секонд-хенди, бiднi люди а життя все дорожще
На дорозi небезпека з повiдомленням ДАI
Продавцям смугастих палок , своi грошi вiддай
Але є нам чим пишатись , ми багатi на таланти
Безголосi дiти влади всюди мов аккупанти
Чьорно - шкiрий футболiст за мiльйон зробе пас
Шахтар - чемпiон , Шахтар - ДОНБАС
EGO MC 2000
Свидетельство о публикации №115101308074
Анка Зырянова 20.04.2016 19:39 Заявить о нарушении