Жовтневi вiдлуння любовi

На вітру пригорнулась, тремтиш
і шепочеш, що осінь – не спека...
Як я люблю, коли не мовчиш,
бо мовчання – це тихеє пекло.

Я не жду галасливих зізнань.
Слів пустих не чекаю від тебе.
Замість ніжності тихих зітхань
говори – чути голос потреба...

В кожнім слові – любові луна.
Мить відвертості – не для забави...
– Може, келих червоний вина?..
– Так!.. І келишок чорної кави...


Рецензии