Не т кай...

Я дзвонив...
Хотів почути твій голос
Мого кохання порив
Пересилає меседжі
S.O.S.

Будеш ти в Кейптауні
Чи в Буеносі

не важливо...

Ти найкраща в фауні
Була...й залишаєшся досі!

Моя душа тремтить
Від одного спогаду.
Ти не тікай
Залиши мить...
Не дай мене зжерти голоду...


Рецензии