Слова мами для доньки
Краплину за краплиною тобі,
Рідненька моя доню, знов і знов
Складала на колінах у мольбі.
За те, щоб ти зростала як зерня,
Я Бога із сльозами на очах
Благала серед ночі й серед дня.
Несла твої тривоги на плечах.
Твій тато поринав в дитячий сміх
На жовтих фотографіях старих.
Пробач батькам за те, що танув сніг
На щічках та долонечках твоїх.
Ми зберігали вірно від біди
Доньку - красуню, ластівку свою.
Любов батьків з тобою назавжди.
-Люблю тебе!
-Люблю тебе!
Люблю!
Сьгодні день весілля... Плине час.
Я з радістю тримаю у руках
Надію і любов. Моя свіча
Вгамує болі, вилікує страх.
Любов прийшла навічно, назавжди.
А сила батька - то життєвий шлях.
Із чоловіком в довгу путь іди!
Нехай кохання править у серцях.
Свидетельство о публикации №115101207573
столько любви - и не унести))
Хелена Фисои 09.02.2016 07:53 Заявить о нарушении
Анжела Ангел Шкицкая 09.02.2016 09:42 Заявить о нарушении