Ти залишив мене

Ти залишив мене..я вмираю
Подивись...я ледве жива
Я тебе назавжди втрачаю
Без тебе... ніяк не змогла

Ти залишив мене зі мною
Поховав всі надії і сни...
Я здалася, на жаль, без бою
Я не хочу більше весни

Ти залишив мене у полоні
Я вихід не можу знайти
Тримаю знайомі долоні...
До тебе я хочу піти...

Ти залишив мене...сумую
Уві сні я прошу прийди
І я рани твої залікую...
Ти від мене, будь ласка, не йди


Рецензии