С умом коль пьёшь, он словно мёд

Жалган омiр - кисык кесте,
Сырты сокыр, мынкау iште:
Ойсыз жутсан - олер кусык,
Бiлiп iшсен балдан артык.
Жалган омiр - кисык кесте,
Демнiн жiбi - ойнак жебе.
/Альбатрос/

Жизнь - мираж,
Кривой узор:
Слепой пейзаж,
Снутри немой.
С умом коль пьёшь, он словно мёд,
А без ума - кость поперёк.
Жизнь - мираж,
Кривой узор:
Дыханий ток - души озор.
/Альбатрос/


Рецензии