Що втворилось в Укра н

Що втворилось в Україні
були люди добрі,милі
а тепер на всіх майданах
щось не так уже в кайданах.
   Люди добрі,схаменіться
одне до одного всміхніться
потискайте руки щиро
то і вийде гарне діло.
   А от тим,що розбрат сіють
хто дасть більше,з тими діють
людей мирних убивають
і з рушниць по них стріляють.
   Яка ж вас мати народила
чи доля вбивцею зробила
що продаєтеся за гроші
мабуть у вас нема душі.
   А тим,хто рветься до корита
дорога в рай для них закрита
от і раюють всі де хочуть
народу,голови морочуть.
   Хай вам пекло замість раю
я собі отак гадаю
щоб без їжі поздихали
а ті гроші,що накрали
до копійочки пропали.


Рецензии
" Хай вам пекло замість раю
я собі отак гадаю
щоб без їжі поздихали
а ті гроші,що накрали
до копійочки пропали"

Поддерживаю! Пусть так и будет!

С уважением,

Нина Семушина   24.10.2015 19:08     Заявить о нарушении
С пасибо Нина за поддержку
Целую твою творческую руку.

Иван Малеев 2   25.10.2015 20:22   Заявить о нарушении