Майдан. 1
лунає гамір навкруги
дуже важко зрозуміти
де свої,де вороги.
Бо зібравсь народ там різний
кожен хоче щось своє
той доллари,а той євро
коротше кажучи УЄ.
Це за те,щоб всі кричали
"За УКраїну...у ЄС
в солдат бруківкою кидали
і цим знімали з себе,стрес.
Були в палатках,западенці
там з Россії прибули
а то темні азіати
теж палатку добули.
Наркомани,хулігани
безробітні теж тут є
бо борець за Україну
сотню,дві,за день бере.
Молоді дівчата,хлопці
повтікали від батьків
бо тут є де розгулятись
й надивитися хітів.
І бомжі тут приліпились
бо їду їм всім дають
а в палатках...постіль,ковдри
і відносний є "уют".
Солдати там усіх ганяли
кийками ребра всім щитали
кому по дупі,голові
кричали лаялись усі.
І все це верховні роблять
і спонсірують усіх
щоби владу захопити
щоб було багатство в них.
Як же вам не зрозуміло
все не можете вхопить
в кінці вам лише два метри
от і все!більше нічого
нема життя вам дорогого
ЛИШЕ КІСТЯК В ТРУНІ ЛЕЖИТЬ.
Свидетельство о публикации №115101201389
Дай, Бог, хватит разума не начать её вновь, а дорожить пусть и хрупким ещё, но МИРОМ. Сесть за стол и договариваться (!) Уже без посредников, которые скорее всего, каждый тянет "одеяло" на себя.
С добром Андрей.
Стабурагс 18.11.2015 08:29 Заявить о нарушении
Спасибо Андрюша,дай Бог тебе всего хорошего.
Иван Малеев 2 19.11.2015 19:57 Заявить о нарушении