Для чого одружуватись?

Одружились...підписали
документ про...кабалу
одне одному належать
поки не ляжуть у труну.
  Тільки от,не зрозуміло
ну для чого це робить
можна просто жити різно
і одне одного любить.
  Кожен може жити вільно
що захочеш те й роби
не питаючи другого
куди схотів,туди й іди
  І ніхто вам не мішає
і ні друззі ні батьки
не треба вам шукать квартиру
живіте там де ви жили.
  Зустрічатись...зустрічайтесь
сьогодні тут,а завтра там
то в парку,а то за містом
ніхто мішать не буде вам.
  А якщо вам припікає
до готелю ви сходіть
там кровать в кімнаті,ванна
заспокойте свою хіть.
  Якщо рішили одружитись
то подумайте про все
які проблеми та незгоди
життя разом принесе.


Рецензии