зин бала
За зин лувар ат1ана
Гилигдай къуьнерихъ хицин
Лув це бала… Лагьана
Алакьнайт1а чириз завай
Пашман жедай йикъар ам
Гьерекатна,адлай вилик
Заз къачудай адан гъам.
Малаик хьиз адан патав
Жедай йифиз-юкъузни
Чилел четин хьайла хциз
Хкаждай ам цавузни.
Свидетельство о публикации №115101211065
Гулья Мисриханова 08.11.2015 22:09 Заявить о нарушении