Гьикьван хьурай

 Гьикьван лугьуда манияр вакай
Я зин рик1ин гьал са куьмек дахьай
Ша лагьана ваъ вуч-вичиз атай
Закай бейкеф ян ,лагь на к1енивал

Маса гьисери батмишарна вун
Хуш хьанач гьич ваз,хуруда гьатун
Яргъал фенач вахт ,къаст тир вин катун
Хер туна рик1е пагь на к1енивал


Рецензии