Распуснiк
А з жонкай - паганец:
Ляпі яму катлеты,
І каб белыя манжэты!
На выхадных у сям'і
З гадзін раніцы сямі
І да самага вечара
Яму муляецца нечага.
Да палюбоўніццы - шусь
("Звышурочныя на работу")
І рагочуць,спяваюць удвух
Пра жончыну згрызоту.
Калі бярэш шлюб
"В здравии и болезни",
Святасці яго не руш,
І каб не лезла
Тая,тая,
Што завецца другая,
І ты,ты,
Што завешся другі.
Шлюбныя кругі -
Справядлівасці вагі,
Што не церпяць заўжды
Аніякай знявагі.
Свидетельство о публикации №115101108652