***

      

І у полі, й на лужку, за гаєм,
Остигає літо, остигає:
Сонце гріє, а тепло не те.
Вже ночами холод облягає
І з’явилось листя золоте.

І вітри з дощами все частіші,
І  тумани вдосвіта густіші.
Птаство доросліша молоде.
Комарі кусючі стали зліші –
Час таки до осені веде…
4.10.2015.


Рецензии