Як училася дружина...

Навчи мене правувати
просила дружина
відповів їй,порівняй...
миска не машина.
Ну а в тім,сідай попробуй
спробувати можна
їздить можуть і жінки
та тільки не кожна.
От і сіла замість мене
за кермо вхопилась
як включити передачу
до низу схилилась.
Показав їй,як вклбчати
щеплення,"газило"
якщо хочеш зупинитись
дави "тормозило"
Перший раз,зірвалась з місця
а за газ забула
і машина з переляку
як кінь стрибонула.
В друге сіла,завела
щеплення включила
відпустила не так різко
на газ надавила.
Надавила аж до полу
швидкості немає
а машина мов той звір
від цього страждає.
Добавляй газ потихеньку
включай швидкість другу
ти повинна її знати
як свою подругу.
А куди її включати?
і в низ нахилилась
а машина біз керма
з дороги скотилась
Нема діла з тебе мила
і хочу сказати...
-якщо родилася,повзти...
не зможеш літати!


Рецензии