Оля
з глибоким похміллям
бо учора в ресторані
налилася "зіллям"
Вирішила похмелитись
до чарки приклалась
загравати з мужиками
дуже вже старалась.
Сторонились мужики,
від неї тікали
та зі сміхом в стороні
її наблюдали.
Не видержала наша Оля
від мужиків сміху
псіхонула,розкричалась
усім на потіху.
Все хотіла доказати,
тільки що...незнала
об стіл била кулаками
від злісті стогнала.
Потім скочила у двері
та в них не попала
об одвірки своїм лобом
гепнула...і впала.
Піднялася так тихенько,
за лоба вхопилась
а на лобі величезна
гуля появилась.
От,що значить бути пяним
та ще без контролю
ледь не вигнали за це
із роботи Олю.
Свидетельство о публикации №115101101654