Ти пишеш не для серця - для сльози
Ти пишеш не для серця – для сльози.
А я без сліз для тих пісень складатиму,
які співають світлі голоси.
Народжуєш рядки холодним розумом.
Холодний розум – льодяні рядки.
А у любові теплих віршів просимо –
про ніжний дотик рідної руки...
Не ми з тобою – вірші світ ділитимуть.
На кожен вірш знайдеться свій читач.
Твої рядки із слізьми говоритимуть.
Та не співатимуть тебе, хоч плач...
Свидетельство о публикации №115101009770