Lux cognition

«Lux cognition»

Із першим кроком, словом першим
Ми робимо у це життя дебют,
І перша усмішка – неперевершена.
І перші дні щасливим дзвоном б’ють.

Нас вчили жити люди – їх багато.
Як рідні, так і друзі й вороги.
Ми зрозуміли між усім, що варто,
Рідного дому боронити береги.

Нас вчили про цей світ багатогранний.
У ньому безліч вчителів вперед вели.
Чим більше він здається нездоланним,
Тим більше перемог отримати змогли.

Шлях виникає перед тим, хто йде,
А вчитель є ліхтар, що в пустку сяє.
Крокуємо вперед і не впадем.
І тільки час – це все, що маєм.

Не кожен вчитель, хто повчає.
Не кожен учень знає куди йде.
Нехай умовно й розділяють,
Але учитель й учень у тобі – одне.

Знання є інструмент і ключ до інших.
Шукають їх усі на цій землі.
І всі, хто учнями життя себе вважають.
З повагою вже звуться – вчителі.

04.10.2015


Рецензии