Не йди

Літо,не прагни піти!
Доле моя,не зникай!
А сонце гарячем м"ячем
Котиться за небокрай.

Хочеш якщо-я прийду
Тихим осіннім дощем...
Ніч заховає мене
Чорним крилом-плащем.

Полум"я вже не те-
Серце не обпекти...
Сумно без тебе мені,
Любий,не прагни піти.

Можеш якщо-повернись,
Бо без тебе немає життя.
І сонцем кохання моє
Котиться у небуття....


Рецензии