The ground grew cold

The ground grew cold,
Can lay not thawing snow.
The things from past I can't bring back.
The different person try in vain hope
My memory to pick up
With my hands from the floor.
The memory spilled like water.
Drops hide in cracks.

Земля остыла
И снег ложится не тая.
Мне не вернуть того, что было.
Моими руками
Чужой человек тщетно старается
Собрать мою память,
Точно воду разлившуюся.
Капли скрываются в трещинах.


Рецензии