Головою об стiну

Твої ало, мої але.
Там де ти є,
зв'язку вже зле.
Прірва затикає,
нав'язливі думки.
Так кому ж
потрібна дівчинка,
в котрої не крапки?
Так кому ж
потрібна дівчинка,
котра до останнього на ви?
Хоч всередині
шалені сердечні стрибки.


Рецензии