Слава лине знову!

Радість щира лине знову
З уст дітей її прийми,
Дякуєм за хліб і воду,
Що щоденно маєм ми!

Дякуєм за Слово Боже
За дарунок неба для землі,
Що в нас дні іще погожі
Теплі   сонячні  усі!

Сонце тепле завітало
Літом гріло на землі
Фруктів овочів не менше стало
Дякуєм ми Богові за всі!

І подяку щиру ми складаєм,
Що комори не пусті.
Лине пісня понад краєм
За дарунки Бога золоті!

За лани багаті в полі
Де росли в нас буряки,
Дякуємо всі за помідори,
Не забув Господь нас Ти!

Дарував Ти нам картоплі,
Що вділити можемо і ми ,
Там де хворі і голодні,
Жертву щиру Ти прийми!

Перець є у нас червоний,
Різні овочі і кольори.
Колір синій,жовтий і зелений
Вітамінами багаті всі вони!

Баклажани,морква і капуста,
Цибулина і часник,
Є селера,і салати,і петрушка,
Дяка Богові від нас!

Дяка Богові за фрукти,
За усі-усі Його дари,
Що піклується щоднини,
Щоби хліб щоденний мали ми!



(Олег,так добре)
Це для дітей.


Рецензии
Слава Богу, за всё Ему слава!
Он имеет на это право!
Чудесный, благодарственный стих, Лидочка!
Спасибо, моя дорогая, и да благословит тебя Господь!
Обнимаю с теплом души и любовью,

Анастасия Арвада   21.10.2015 04:52     Заявить о нарушении
Спасибо,Настенька!Наш Творец достоин славы,как никто в этом мире!
С любовью,

Лидия Елена   21.10.2015 18:07   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.