Не поспiшай

Не поспішай, зажди мене,
Ми разом підемо в дорогу,
Її ніхто не омине,
Коли підЕмо знано Богу..

Ми любимо свій рідний край,
Живімо ж доки є ще розум,
Ти, мила, в розпач не впадай,
Щоб не гриміли нервів грози.

Радіймо ж кожному вже дню,
Що зустрічаємо щоранку,
Йому я двері відчиню
Із самого серпанку.

Який красивий наший світ,
Зелені шати виднокраю,
Блакитне небо, птиць політ,
За щастя жити тут вважаю.
09.10.15.


Рецензии