Я живу без любовi... Не живу, а iсную...

Я живу без любові ... Не живу, а існую...
Та нікому про те не кажу.
Без любові нікого я не поцілую.
Без любові я знаю межу...

Це – моє... Не для всіх... Це – моє особисте.
Це – звичайне жіноче життя.
Не для когось, для себе я вранці намисто
надіваю під серцебиття...

Без любові любов – не моє протиріччя.
Стежка гідності йде навпростець.
Я не пущу у душу самотності відчай.
Я – з жіночих незламних фортець...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.