Сало-украинская песня

Щоб гарним парубком рости , то сало требо їсти 
I ось такий момент настав , я гарним парубком став          
Я сало їв , я борщ кохав , я пиво пив , дiвчат не мав
Дiвчата стали розмовлять , що я не можу вже кохать
Дiвчата стали розмовлять , що я не можу вже кохать               
А я в душi визнання маю , о сало лиш тебе кохаю
Люблю украiнську природу,горячий борщ, холодну воду
Горiку i копченне сало Я з’їв-би все , було б ще мало
Як гарно лежати на травцi i щось смачне завжди жувать
Кохаю їсти i поспати , в зубах кохаю колупать    
Серед усiй на свiтi їжi шмат сала доброго манить
I ось вIд цiх самих думок душа пилає i горить

Зi мною разом як завжди i цiни швидко росли
I ось вони в кiнцi кiнцiв найвишiх досягли верхiв
У ночi бачу гарний сон , що в мене грошей мiльйон
Я сало iм , на салi сплю , я сало дуже люблю 
У ранцi встану все продам , всi грошi разом вiддам               
За пиво i за сала шмат , все випью , з,iм i буду рад               
Люблю Украiнську природу , горячий борщ , холодну воду
Горiлку i копчене сало , я з,iв би все , було б ще мапо            


Рецензии