Оciнь украинский блюз

Пожовхле листя злитаэ в низ , так тихо
Пожовхле листя ти не журись - це лихо
Його з тобою нам вiтер принiс на крилах ночi
Пожовхле листя злiтаэ в низ – закривши очі
Cкрiзь мрак ночi я дивлюсь у вiкно , дивлюсь i бачу               
Як дощ закоханий б,э по землi , це осiнь плачить               
Це темнi хмари небо тягнуть на низ це жовта осінь               
Жовтневий вiтер хочь на мить зупинись , я прошу досить
   
Осень как осень , время как время
Чёрные птицы на плачущем небе
Жёлтые листья гниют под ногами
Чавкает грязь под моими шагами
В лужах видны отраженья реальности
Лица людей в состоянии вялости
Дождь наплевательски хлещет мне в спину
Рисуя осеннюю в лужах картину      

А дощь закоханий б’є по землi , мене хвилює
Вiн мов художник всю нiч на водi круги малює
Навколо тихо , лише шепiт дощщу щось нагадає
I знову стихне лише чути в ночi гитара грає
Бажає нiч залишитись зi мной , але свiтає
I пiсня ночi що нам вiтер спiвав кудись зникає
Та пройде час i на заходi знов потоне сонце
I гостя нiч дiамантами сльоз стучить в вiконце
               
               


Рецензии