184 Whisper my name

Whisper my name
Walking on the dead bodies
I will come to your place
To kiss your lips one more time.

Cold wind sings me a song
About love happened so long, long ago,
About immortal feelings
Engraved alive in the darkness.

Only wind is a singer here
Birds have died so long, long ago
And your voice is a secret
I keep engraved in my heart.

Cold world inside me
I’ve died inside my body long, long ago
I’m wating only for your voice
To wake me up to life!

07.01.2012


Рецензии