Мене завжди тягнуло море

Мене завжди тягнуло море.
Стрибнути вниз,
аби в польоті усвідомити
Все що нас чекає,
темна безодня,
затаїтись, втонути, забути.
Ми всі потрапимо вниз,
треба лише дочекатись,
хвилі затопчуть,
і прийде час,
коли солоні води
нас пустять пустять на дно.


Рецензии