До Дня освiтян 2

Освіченість в наші часи
Сприймається, наче належне.
Хоча вимагає зусиль,
Якщо здобувається чесно.

Пізнати себе й цілий світ -
Це розкіш. Для нас вона ближче.
Сьогодні вітаємо тих,
Хто знає ,"чому" і "навіщо",

Хто вчить нас лишатись людьми,
Знаннями встеляє дорогу.
Натхнення Вам, віри і сил,
Нехай оминають тривоги!

 


Рецензии