До Дня освiтян 1

Освіта - то діяльність благородна,
Що із людини творить особистість.
Вона дарує розуму свободу,
Перемагаючи буденну сірість.

У жовтні освітянам України
Присвячено один важливий день.
Ми теж вітаємо! Натхнення Вам і сили,
Благополуччя та нових ідей!


Рецензии