Iti trimit in plic toamna moldova

          6.10.2015.
Azi draga mea iti trimit,
In plic a toamnei frumusete...
Fara ceata si ploi,fara vant
Iti introdic a frunzelor soptire,
Acest cadou sa-ti fie-un "guvaier"
Sper sa-l ai mereu o amintire...
Zimbeste si gandeste linistit,
Alunga tristetea,respira puternic,
Priveste precum e placut
sa traesti, cu avant...
Mentine in suflet tacerea,
Respira cu-acest aier umed perfect,
Presimte in frunza cazanda din ramuri...
O lunga tristete,un adio si un regret.
Incurajeaza-ti gandul,ia aminte,
Da-ti staruinta pentru-a intelege...
Ti-am trimis in doua randuri simple,
A toamnei frumusete fara de lege.


Рецензии