Людство

Сьогодні людство як завжди
В кривавих війнах між собою,
В полоні злоби й сліпоти
Хизується цією грою.

І що кому не говори,
Вбиваючи людей мільйони,
Всі переможні прапори
Освячують війни закони.

Все так було і нині так,
Бо людство самий злий звірюка,
Розумний, сильний і слабак
Без нового щоразу дрюка.

Даремно Бог навчав не вбий,
Вбиває хоч і в Бога вірить,
Невже на завше люд такий,
Цей світ ніяк ще не розділить.
05.10.15.


Рецензии
Отошли от Бога,
Горя много...

А.Н.

А.Назаренко   06.10.2015 09:46     Заявить о нарушении