Брехня

НАВІЩО ТИ, БРЕХАТЬ НАВЧИВСЯ?
НАВІЩО,ЗРАДЖУЄШ ЇЇ?
ЇЙ МАБУТЬ ГІРКО...
А ЧИ НІ?

ТИ САМ,НЕ ВІДАЄШ,ЩО РОБИШ
ІДЕШ,БРИДЕШ ТА ЇДЕШ ТИ
І СУДИ,СУДИ,ПЕРЕСУДИ
НЕ РЕАГУЄШ,НА НИХ ТИ

ТИ СТАВ ТАКИЙ...
ТВЕРДИЙ,МОВ КАМІНЬ
ТА НЕ ПРИСТУПНИЙ,ЯК ГОРА
А МОЖЕ ,ЗРУШИТИСЬ ПОРА?!

І ЧИМ ТЕБЕ ПРИВОРОЖИЛИ
ЧИМ,НАКОРМИЛИ,ТАМ ТЕБЕ
БО ЗРАДЖУВАТИ,СТАВ УМІЛО
БЕЗ ХВИЛЮВАНЬ,ТА ГІРКОТИ

ЗА ЩО,СПІТКАЛА ТАКА,ДОЛЯ...
НА МІСЯЦІ,ЧИ НА РОКИ
А ГОВОРИВ,ЩО НІ,НІКОЛИ
ТАКУ ЯК ТИ,НЕ ВІДНАЙТИ!


Рецензии