Царапуня

ЦАРАПУНЯ ЇЇ ЗВАЛИ
ТЕ БІЛЬЧЯ,МИ ВРЯТУВАЛИ
ДОЩЬ ЗДОРОВИЙ ,ДУЖЕ БУВ
ВІТЕР,ДУЖЕ СИЛЬНО,ДУВ

ПІД КУЩЕМ ПІОНИ,
БІЛОЧКА,ПИЩАЛА
ЗМЕРЗЛО,МОКРЕ БІЛЬЧЕНЯ
МАМУ СВОЮ,ВИГЛЯДАЛО

ВИГЛЯДАЛО,СВОЮ МАМУ
І ДО РУК ЛЮДЕЙ,ПОПАЛО
ТАК І СТАЛО,ЖИТИ В НАС
РАДУВАЛО,ЗВЕСЕЛЯЛО

ТАК КРУТИЛОСЯ,СТРИБАЛО
ГРУ,ВСЕ ВМІЛО,ЗАЧИНАЛО
ХВОСТИК,ГРУДКА БІЛА ТА
ЗІРОНЬКИ В ЇЇ ОЧАХ

ЗНОВУ В МЕНЕ ПОСТАЮТЬ
СПОМИНИ,ПЕРЕД ОЧАМИ
ЦАРАПУНЯ,ЦАРАПУНЯ
ВІДКЛИКАЄТЬСЯ ВОНА

ТАКА КУМЕДНА,ЗАВОДНА
НЕМОВ ПРИНЕСЕНА,ТИ ВІТРОМ
ТИ ПОДИХ,СВІЖОГО ПОВІТРЯ
ТИ РАДІСТЬ, ВСЕГО МОГО ДНЯ!


Рецензии