Рижик

РИЖЕСЕНЬКИЙ,ГАРНЕСЕНЬКИЙ
ВІН НЕ ТАКИЙ,ЯК ВСІ
ЦЕЙ ПІДЛІТОК,МАНЕСЕНЬКИЙ
МАЙНУВ ОСЬ,У ВІКНІ

І ПОГЛЯД,СВІЙ, ЗАМРІЯНИЙ
ЛИШИВ НАВІК,МЕНІ
ВІН БОРЕТЬСЯ,НЕ КОРЕТЬСЯ
ВІН НЕ ТАКИЙ,ЯК ВСІ...

ВРАЗЛИВИЙ,ЧУЙНИЙ ХЛОПЧИКУ
ПОВІР,ПОВІР МЕНІ
ЩО НЕ ПОТРІБНА,ЗАЙЧИКУ
ЦЯ СХОЖІСТЬ,НА ЗЕМЛІ

КРОКУЙ СМІЛИВО,НІЖКОЮ
БОРІДКУ, ПІДІЙМИ
ХАЙ СЯЮТЬ В ТВОЇХ,ВІЧЕНЬКАХ
ТІ ЗІРОНЬКИ,ЗЕМНІ

І ВСІ ОБРАЗИ,СОНЕЧКО
НАЗАВЖДИ,ПОЛИШИ
ЗАМРІЯНИЙ,ГАРНЕСЕНЬКИЙ
ТИ Ж НЕ ТАКИЙ,ЯК ВСІ!


Рецензии