***
як одягнена вона...
Краса у гарній поведінці
і які створює діла.
Не сказало ще і слова
дитинча маленьке
а йому уже машину...
на тобі рідненьке.
Якщо стрінеш,не нароком
дитину маленьку
а може це твоя дитина
то дай ти їй цукерку.
так буває,що народять
дитинча хороше
і відправлять до бабусі
хай робить що хоче.
Зустрілись,свиня й пяний
де брудна калюжа
один одному признались
люблю тебе дуже.
Свидетельство о публикации №115100501594