Перець
жінка продавала
такий гарний і свіженький
утречком зірвала.
Підійшов мужик до неї
і пита серйозно
-А чи гіркий у вас перець?
каже: -невозможно!
Взяв мужик одну перчину
відгриз половину...
-щож ви мене обманули
мов малу дитину?
-Як це перець не ріркий?
жінка здивувалась
обідилась,з свого місця
на ноги зірвалась.
Ухопила половину
у рота запхала
відкусила малу частку
зі зла розжувала.
Що зробилося із нею
на стілець упала
і від спекоти у роті
повітря хапала.
Наковталась води з пляшки
мужику сказала:
-а щоб тебе чоловіче,
трясучка напала.
Свидетельство о публикации №115100501520