АТО

Хвала і честь нашим бійцям
що захищають Україну
Що добровільно ідуть на схід
Лишаючи батьків,дітей,дружину.
   Стоять вони на блок постах
в холодну ніч, в спекотну днину
і відсіч ворогу дають
бо бережуть свою країну.
   По них стріляють кожен день
із танків,градів,кулеметів
в нічному небі, в вишині
розриви вогняних букетів.
   Але стоять наші бійці
на крок назад не відступають
коли у наступ ворог іде
його сміливо відкидають.
   В містах і селах,бойовики
населення грабують
Все,що під руки попаде
побільше взять мудрують.
   Розвалили,розбомбили
Будинки,сільскі хати
тепер нам усім прийдеться
все відбудувати.
   Та не минеться їм все це
будуть відповідати
хто загине,хто попаде
у тюрму за грати.
   І могил ваших в степу
ніхто не побаче
бо буряном заростуть
та може звір заплаче.
   Тож подумайте,про це
на щож вам міняти
своє життя на ті гроші
погибель або грати.


Рецензии