П вм сяць

Я довго ждав твого приходу,
Святу незайману весну.
Твоя нестримна врода,
Залишила мене без сну.

Зненацька юність розбудила,
Розбуркала анабіоз.
І я своїм старим бадиллям,
Розквтнув сотнями мімоз.

В крові розтуркались вулкани,
Та з серця рветься дикий пульс.
В душі мелодія органу,
Життя міняє різко курс.

Готовий все я поміняти,
Зламати свій буденний ритм.
Бо запах терпко-юний м"яти,
Вартує віршів кращих рим.

Залишу я даремні звички,
Ти, зранку у моїх думках.
Любов немовби плинна річка,
П"є воду з чистого струмка.

Долоні ніжно обнімаю,
Тихцем тулюся ніс у ніс.
Я іньших намірів немаю,
Ніж захистити твої сни.

Коли вночі мене покличеш,
Я докладу усіх зусиль.
Аби твоє осяяне обличчя,
Не затьмарилося мій син....
19.09.15 "Півмісяць"
Сергій Мат


Рецензии