Рекламка

В газеті «Програмка»
Є дивна рекламка,
Що треба вчинити
Щоби заробити

Аж до пів мільйона,
Замана знайома,
А шрифтом міленько
Купи щось скоренько.

Ми ж потім зіграєм
Кому дати маєм
Великі ці гроші,
Ви ж люди хороші.
04.10.15.


Рецензии