Не п ддивляйся...

ТО НЕВІДОМО,ТО ЗАКРИТО
ТО СХОВАНО ЗОВСІМ,ВІД НАС
А МИ,ВСЕ МРІЄМ,ПІДДИВИТИСЬ
ТА НЕ ЦІКАВО БУДЕ,РАЗ...

І ЩО БИ НАМ,НЕ ПОКАЗАЛИ
ВСЕ ПОМІНЯТИ ,СХОЧЕМ МИ
ТАК ТИ ЖИВИ,НЕ ПІДДИВЛЯЙСЯ
І ВИБІР СВІЙ,ЗАВЖДИ РОБИ

ТАКА ЗАДУМКА,ІЗ ЗАДУМОК
ЗАКРИВ ЇЇ ,ВІД НАС ,ТВОРЕЦЬ
ЙДИ ПО ЖИТТЮ І НЕ ХИТАЙСЯ
ТИ ЗРОЗУМІВ?..ТАК МОЛОДЕЦЬ!


Рецензии