А чи можливо

А чи можливо жити без кохання?
Без віри, мрій, фантазій, почуттів,
Коли ніхто не будить тебе зрання,
І не цілує, не шепоче ніжних слів.

А чи можливо жити без турботи?
Без міцних рук, обійм і теплоти,
Коли без нього- пусто в тебе вдома,
І не стоїть вечеря на столі.

А чи можливо жити нам без миру?
Коли чекаєш вісточки з війни,
Без посмішки дітей, батьків та друзів
І квітів, що не дарять вже мені…


Рецензии
Гарний вiрш.
Любовi i миру.

Леонид Валериевич Жмурко   05.10.2015 01:10     Заявить о нарушении
Дякую щиро!

Яна Хомич   05.10.2015 03:09   Заявить о нарушении
Дякую! Приємно...

Яна Хомич   06.10.2015 18:05   Заявить о нарушении