Приходять на нiчлiг колишнi дати...

Приходять  на  нічліг  колишні  дати
Тяжких, так  і  не прощених  розлук,
І пам"ять  в  душу - оком  винуватим,
Солоним  поглядом  отих  пекельних  мук.

І, щоб  лишились  із  минулим  квиті,
Покаєшся  в  содіяних  гріхах,
Затиснувши  в  перстах  тихі  молитви
Благопристойно на малих хрестах.

Порожнява  пуста  кружля, мов зеро,    
Лиш  місяць  визирає  з-за  хмарин. 
...Ну, а життя  пророщує  вже  зерно
Нових - уже  в  майбутньому - провин.


Рецензии
У назві друкуйте англійську "І", вона відображаеться, потім в тексті не буде пропусків...
Цікаві роздуми......

Лида Скрипка   03.10.2015 23:04     Заявить о нарушении