Цукерка

-Дай мені,у хлопця просить,дівчина цукерку
-А мені ти що даси,питає він Верку
-А у мене нема нічого,окрім поцілунка
і ще в мене як цілую,солодка як мед слюнка.
Хоче хлопець поцілунок,та жалко цукерку
і отак собі міркує,як обдурити Верку.
-Ти спочатку поцілуй,але не кусайся
і щоб солодко було,ти вже ностарайся.
Цілувала його Верка,він віддав цукерку
потім декілька разів цілував він Верку.


Рецензии