В Эвропу

З такими цінами на все,
З зарплатами і пенсіоном,
Так хочеться сказати це,
Провладним довбаним гондомам:

Якщо Європа - геноцид,
Народу у своїй державі, -
Роздіти б догола вас всих,
І у Європу ту відправить!

Забрати все,як зараз ви,
Все відбираєте у люду,
Щоб "По Новому" зажили,
Прокляті прихвостні Іуди!!!


Рецензии